Sůl na vaření - Fenykl

  • 1 z 4

Bio ochucená mořská sůl na vaření. Delikátní vůně fenyklu dodá pokrmům čerstvou chuť a potěší opravdové gurmány.

  • Zvolte variantuSklademSklademSklademSklademSklademSkladem
179 Kč 149 Kč 409 Kč 369 Kč 564 Kč 519 Kč od 149 Kč
  • Varianta
Kategorie: Ochucená sůl na vaření
 

Bio mořskou sůl (nerafinovanou) z italské oblasti Puglia si nechávám přivést a doma jí velmi šetrným ručním způsobem ochutím vysoce kvalitním čerstvým Bio ovocem a Bio zeleninou, květy, kořením, bylinami. Všechny minerály i stopové prvky (vápník, hořčík,draslík) zůstanou zachovány. Neobsahuje žádné synteticky vyrobené chemické látky jako jsou barviva, zahušťovadla, sladidla, emulgátory, konzervační látky, aditiva. Tato sůl velice oblíbená i v zahraničních kuchyních mezi šéfkuchaři. Používá se k dochucování pokrmů a k vyzdvihnutí netradiční chuti. Experimentovat se může nejen s chutí, vůní, barevností, ale i vzhledem. Její vznik, sběr i vlastnosti jsou naprosto unikátní. Solná pole jsou rozložena na ploše o velikosti 4000 hektarů. Jsou státní přírodní rezervací mezinárodního významu, tato pole poskytují působiště ptactvu, které odlétá v době stěhování z Afriky na sever Evropy.

 

Balení: Celofánový sáček, nebo elegantní, designová sklenice

Použití: Nejvhodnější je ochucenou sůl používat na hotový pokrm. Tepelná úprava pokrmu může chuť a vůni soli přebít. Silně aromatické suroviny například cibule, česnek, chilli, různá ochucovadla, také mohou snížit chuť ochucené soli. 

Doporučená kombinace: Pečené brambory, ryby, ovocné saláty, dresinky, polévky, rizoto, mořské plody, králičí maso, pomeranč, tvarohová pomazánka, pečená zelenina.

 
Web používá soubory cookie. Více informací zde.